Tre uddannelser der sikrer job

Vil du gerne være sikker på, at du kan få et arbejde efter endt uddannelse, kan det godt være en god ide lige at undersøge, hvor mange procent der er i arbejde efter endt uddannelse. Mange studerende ender i høj konkurrence med deres medstuderende, og det kan være svært at finde arbejde efter uddannelsen.

Uddannelse du kan bruge til noget

Det kan være demotiverende at uddanne sig, velvidende at arbejdsløsheden inden for det pågældende felt er høj. Det er ærgerligt at have 5 år på en uddannelse, man så ikke får noget ud af. Nogle uddannelsesretninger er dog mere eller mindre sikret arbejde, da der er stor mangel på dem. Vælger du en uddannelse, der så godt som sikrer dig et job efter uddannelsen, vil du også kunne blive mere motiveret gennem hele udannelsesforløbet. At nogle felter mere eller mindre sikrer en arbejdsplads er på grund af udviklingen i samfundet.

Stor efterspørgsel inden for IT-branchen

IT bliver stadig mere og mere udbredt og anvendt, og IT kræver ekspertise. IT, med alt hvad det indebærer, er kompliceret, og ikke noget enhver lige kan ordne. Derfor er der behov for uddannede IT-specialister, og dem er der for tiden rigtig stor efterspørgsel på.

Grundet den store efterspørgsel og manglen på uddannede inden for IT-branchen, er det også et område, hvor lønningerne er skyhøje. Der er konkurrence blandt arbejdsgiverne, og det kan du som uddannet inden for IT-branchen udnytte. Arbejdsgiverne ved, at du har mange andre alternativer, og at de kan få svært ved at finde en ny kandidat til stillingen. Der er derfor rigtig gode fremtidsudsigter inden for IT-branchen.

Bliv erstatningsadvokat

En anden uddannelse der næsten garanterer dig et arbejde efter endt uddannelse er, hvis du uddanner dig til erstatningsadvokat. En erstatningsadvokat er en advokat, der hjælper mennesker, som eksempelvis søger erstatning i forbindelse med bilulykker eller arbejdsskader. De skader der søges erstatning for, er kendetegnet ved at være forårsaget af ulykke, og de er altså ikke skader, den ramte selv har været skyld i at få. Disse mennesker har ret til erstatning, og du kan som advokat derfor gøre en stor forskel for disse mennesker ved at hjælpe dem med at få den erstatning, de har krav på. Vil du læse mere om erstatningsadvokater, så følg dette link.

Bliv håndværker

Rigtig mange unge vælger i dag en akademisk uddannelse i stedet for de håndværksfaglige uddannelser. Der vil i fremtiden derfor være mangel på håndværkere, såsom tømrer, murer, maler, snedker, klejnsmed og så videre. Vil du være sikret et job, kan det altså være en god mulighed for dig at overveje at blive håndværker. Er du heldig, kan det være, at lønningerne i fremtiden stiger og stiger, ligesom de i dag gør for IT-specialisterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *