Tips til dig der vil begynde sit iværksætter-eventyr i dag

For rigtig mange er det en overset mulighed at starte sin egen virksomhed og kaste sig ud i et iværksætter-eventyr.

Det virker simpelthen for fjernt og uoverskueligt til at starte med, men ofte vil du opleve, at selvom det er stejl læringsproces, vil du vokse med opgaven. Dig der er interesseret, kan dog stadig godt bruge noget hjælp. Vi har derfor samlet de bedste tips til dig, der drømmer om at starte sit eget.

Beslut dig for hvad du vil lave – og til hvem

Det nytter ikke bare at beslutte sig for at lave en virksomhed. Du skal have en idé. En idé om hvad der er brug for, og hvem der vil købe dit produkt. Allerede for næsten 2.500 år siden nævnte Aristoteles for første gang ’den gyldne middelvej’. Det er det værktøj, du skal finde frem her.

I forhold til hvad man vil lave, handler det om at finde den gyldne middelvej mellem sit hjerte og sit rationale. Du kan ikke lave noget, du ikke brænder for, men samtidig er det også dumt at gå i gang med noget, hvor der ikke er en fremtid.

Implementer de gode vaner

Effektiviteten er alfa omega for iværksætteren. Det handler derfor om at implementere de gode vaner med det samme, da det er svært at vænne sig fra noget, hvis du har gjort det længe. De gode vaner gør dig væsentlig mere produktiv og effektivt.

Du har, for at sige det mildt, meget travlt og skal stå for det hele selv. Det handler derfor om at udnytte alt den tid, du har i din disposition. I løbet af en dag kommer du formentlig til at sidde i en bil i lang tid. Derfor er det vigtigt, du bruger den tid fornuftigt. Du skal selvfølgelig foretage en masse opkald i den tid, men det vil også være en god idé at Google ’iPad holder til bil’ og finde den, der passer dig og dine behov bedst. Klik her hvis det lyder interessant.

Sæt næring over tæring

Det er måske ikke det mest sexede råd, men det er måske det vigtigste. I hvert fald hvis det er dit første iværksætter-eventyr og ikke har så mange penge at gøre godt med. Du kan risikere, at et lån eller en tilknyttet investor fungerer som en kugle om benet og virker stressende allerede, inden du rigtigt er kommet i gang.

I stedet bør du starte i det små og arbejde dig op. Der er ingen skam i at have et kontor derhjemme, ikke have dyrt produktionsudstyr, butikslokaler og så videre – til at starte med. Så meget desto større er tilfredsheden, når du rent faktisk lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *