Svømmetræner

Hjemmeside DeltaSwim

Svømmeklubben for alle

DeltaSwim i Fredericia søger svømmetræner til de dygtigste konkurrencesvømmere i klubben.

Vi står og mangler en dygtig, humoristisk, motiverende og svømmeinteresseret træner til vores konkurrencesvømmere, som kommer til at arbejde tæt sammen med vores cheftræner.

Vi glæder os til at få ny inspiration og metoder i forhold til vore konurrence-svømmernes træningspas, som de har 8 til 10 af om ugen, hvoraf de 2-3 træningspas er styrketræning. Resten er svømmetræning.

Arbejdstid:
Svømmetræning, mandage om eftermiddagen og lørdage om formiddagen (ialt 4 timer pr. uge) plus styrketræning (1 time hver tirsdag og 2 timer hver lørdag: ialt 3 timer pr. uge). Forberedelse til styrketræning honoreres med 1 time pr. uge. Deltagelse i møder m.v.: afregnes efter faktisk forbrugte timer. Deltagelse i 800 meter test en onsdag om måneden, 2 timer pr. måned.

Lønniveau: 145 kroner/time plus ferie penge, som afregnes via Feriegiro. Stævneafregning: Kost & logi betales af klubben. Deltagelse ved eksterne stævner på hverdage honoreres med 500,00 kr. pr. dag. Deltagelse ved eksterne stævner på Lørdag/Søndage honoreres med 800,00 kr. pr. dag.

Har du lyst til at medvirke til at skabe nogle fantastiske udviklingsmuligheder for dedikerede konkurrencesvømmere, så glæder vi os til at høre fra dig.

Skriv lidt om dig selv og din motivation for at søge jobbet til formand Anni Lindum, DeltaSwim, mail: formand@deltaswim.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til formand@deltaswim.dk