Gode tips til din ansøgning som boligadvokat

Er du interesseret i at søge et job som boligadvokat? Så kan du på denne side, få nogle gode tips til din ansøgning, hvis du vil ansøge om en stilling som boligadvokat.

Lav en formel ansøgning

Lav din ansøgning formel, men lad den stadig skille sig ud fra flokken. Når du skriver en ansøgning til et advokatfirma, er det vigtigt at du holder en formel tone og at du viser at du kan skrive på en professionel måde.

Det er vigtigt at du ikke bare lave en standard ansøgning, som ligner alle de andres. Lav lidt kreativt ud af den, så den skiller sig ud, uden at det bliver for meget.

Lav din baggrundsresearch

Inden du skriver din ansøgning, er det vigtigt at du virkelig laver din baggrundsresearch af den virksomhed du søger hos. Det kan en virksomhed nemt se på en ansøgning hvis du har gjort eller hvis du ikke har gjort det. Du skal nemlig i din ansøgning ”sælge” dig selv til den virksomhed som du har valgt at søge hos. Du skal derfor finde ud af hvad du kan tilføje af værdi for denne specifikke virksomhed.

I din baggrundsresearch kan du få meget nyttig information ved blot at surfe rundt på den pågældende virksomheds hjemmeside. Læs især under afsnittet ”om os”, her kan du typisk finde informationer omkring samtlige medarbejdere som arbejder i virksomheden.

Undersøg medarbejderne i virksomheden.

’Om os siden’ kan også blive meget nyttig, hvis du bliver kaldt ind til en samtale. I din indkaldelse, kan du typisk se hvem du skal til samtale hos. Find denne person (eller disse personer hvis der er flere) på deres hjemmeside og eventuelt også på LinkedIn. Ved at undersøge personerne som du skal tale med, kan du nemlig ofte finde områder hvor i har samme interesser, eller områder som du bestemt ikke skal snakke om.

Hos virksomheden Hviid advokater, kan du se et klassisk eksempel på en hjemmeside som du kan bruge til din ansøgning. De har både en medarbejder side og en specifik side til den type advokat som kunden skal bruge. Du kan se mere her: boligadvokater.info

Eksempel på en god hjemmeside, hvor du kan øve din research

På Hviid advokaters hjemmeside, kan du læse om præcis hvilke værdier som betyder noget for dem, og hvad de tilbyder deres kunder. Så hvis du skulle skrive en ansøgning til dem, kunne det være en god ide at skrive i din ansøgning, hvordan du kan hjælpe med at bidrage til disse værdier som deres næste boligadvokat.

Du har ved at læse disse tips, forhåbentlig fået svar på nogle af de spørgsmål, som du har når du sidder og laver ansøgninger til stillingen boligadvokat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *